East Bali Villas

Bezienswaardigheden

Jemeluk

Jemeluk biedt een schitterend panorama over de bergen en de zee. De rustige zee en het wonderlijke onderwaterleven maakt Jemeluk zeer aantrekkelijk voor duikers en snorkelaars. U kunt hier ook een traditionele Balinese boot(Jukung) huren en schipper om een dagje rond te varen.

White Sand Beach/Pasir Putih

White Sand Beach is dichtbij de villa een heerlijke plek om te zwemmen en te ontspannen.

Amed/ Lipah Beach

Amed is goed voor zwemmen, snorkelen, duiken, vissen en varen.

Rijstvelden

Op de weg naar Amed komt u de prachtige rijstvelden van Abang tegen.

Tirta Gangga

Het TirtaGangga waterpaleis, en de prachte vallei, is absoluut de moeite van een bezoek waard. Het paleis is in 1948 gebouwd door de laatste koning van Karangasemen bedoeld als rustplaats. In het waterpaleis treft u een unieke combinatie van Europese, Chinese en Balinese architectuur aan.

Ujung Palace

Het Ujungpaleis, dat ook wel bekend staat als het waterpaleis, is rond 1919 gebouwd door de laatste koning van Karangasem. Dit waterpaleis heeft dezelfde architectonische stijl als het TirtaGangga waterpaleis en biedt een spectaculair uitzicht over de groene bergen die mooi contrasteren met de blauwe zee.

Tulamben

Tulamben is een populaire duik- en snorkelspot. De meest bekende duikspot hier is het scheepswrak van de US Liberty, dat in de tweede wereldoorlog is gezonken. Het wrak is inmiddels volledig bewoond door koraal, tropische vissen en andere zeedieren. Daarnaast kan je in Tulamben ook een van de koraalriffen bekijken die onderdak bieden aan talloze zeedieren. Vanuit het dorp Tulamben heeft u een prachtig uitzicht over het berglandschap, de oneindige zee, en kunt u het dagelijks leven van lokale vissers aanschouwen.

Telaga Waja

TelagaWaja is een rivier bij Rendang die uitermate geschikt is om te raften. De rivier heeft zeer helder water en allerlei bochten en grote stenen die uw tocht behoorlijk uitdagend maken. TalagaWaja is de beste plek om te raften op Bali en is leuk voor zowel beginners als gevorderde rafters.

Main Menu

  • authentic Bali
  • unspoiled Bali
  • peacefull Bali
  • famous for diving
  • snorkling, fishing
  • well known for rafting and tracking
Copyright 2014 East Bali Villas
eXTReMe Tracker